All Round Circus Show

Een (improvisatie)show vol circusacts, circusanimaties en circusspelen op maat uitgewerkt voor uw evenement.

Jokke onderscheidt zich van andere circusartiesten door zijn veelzijdigheid: hij beheerst niet alleen verschillende circusdisciplines (eenwieleren, jonlgeren, acrobatie, steltlopen, ballopen, rola-bola,...), maar hij heeft ook theatrale talenten die hij perfect weet in te zetten in zijn shows: improvisatie, direct inspelen op onverwachte gebeurtenissen en het publiek laten participeren... daar houdt hij van. Zijn enthousiasme charmeert jong en oud en werkt aanstekelijk.

De jarenlange ervaring op de planken maken van Jokke een veelgevraagd artiest om als rode draad of MC te functioneren doorheen voorstellingen, cabaretshows en andere gelegenheden.

Hij doet dit als circusdirecteur, clown, garçon de piste of nog een ander personage, indien gewenst. In het Nederlands, Frans, Engels of de taal van de stilte.

Referenties zijn de ArenA-shows van ARTBOEM (o.a. Theater op de Markt en Rode Hond), de verschillende evenementen in Boxtalino Circus palace (Teatro Boxtalino en Boxtalino Folies), het Neo Retro Circus .